Coafat Mireasa si Coafat Special

Coafurile de mireasa reprezinta expresia elegantei si a feminitatii, unul dintre elementele centrale a tinutei tale nuptiale. Pentru ziua nuntii trebuie sa ne orientam catre idei de coafuri de mireasa care aduc si un plus de stralucire si pun in valoare atat trasaturile, cat si rochia de mireasa.

La Essenza Beauty Salon nimic nu este mai important decat sa te intelegem cu adevarat, cu ajutorul experientei si intuitiei noastre, pentru a-ti pune in valoare frumusetea si stilul personal. Clientii nostri beneficiaza de preturi preferentiale la achizitia directa din salon de produse cosmetice.

Overview

Coafat Ocazii Speciale

Imbracarea unor haine de sarbatoare nu este niciodata suficienta pentru o prezenta impecabila, mai avem nevoie de o coafura de efect!

Coafat Mireasa 150 lei - 180 lei

Coafat Special 120 lei - 150 lei

Portofoliu Evenimente Speciale

Cateva coafuri realizate de Essenza Beauty Salon de-a lungul timpului. Pentru cele mai recente imagini din portofoliul nostru te invitam sa ne vizitezi pagina de Facebook.

Essenza Beauty Salon

Va stam la dispozitie in zona Militari, pentru o experienta pozitiva la salonul de infrumusetare, intr-o atmosfera placuta, cu preturi avantajoase pentru servicii de cea mai buna calitate.

Sediu: B-dul Iuliu Maniu, Nr. 14, Bloc 13, Parter, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 0721 880 833

E-mail: contact@essenzabeauty.ro

Urmareste-ne pe Facebook Gaseste-ne pe harta

Ia legatura cu noi

*completare camp obligatorie.