Gene Fir cu Fir, Gene 2D, Gene 3D

Prin metoda clasica de extensii pe fiecare fir de geana naturala se aplica un fir de geana falsa, sunt perfecte pentru cilentele care au gene naturale bogate si isi doresc sa evidentieze ochii prin gene mai lungi si curbate, dar pastrand efectul cat mai natural.

Extensii de Gene pentru Volum 2D si 3D – Russian Volume Prin aceasta metoda pe fiecare fir de geana naturala se aplica 2 – 3 extensii. Firele de gene false pentru 2D si 3D sunt mult mai subtiri ca cele pentru extensiile clasice (0.1mm – 0.15mm). Astfel efectul obtinut este unul de dublare si, chiar, triplare a volumului genelor tale, rezultand in aplicarea de peste 300+ gene pe fiecare ochi! De asemenea, se recomanda extensii de gene 2D si 3D pentru doamnele care au, din varii motive, “lipsuri” in linia de gene naturale. Astfel, prin corectare estetica, extensiile de gene vor completa golul si vor echilibra modul in care sunt distribuite genele pe fiecare ochi.

Overview

Gene False

Gene Fir cu Fir - 130 lei

Intretinere Fir cu Fir - 110 lei

Gene 2D - 150 lei

Intretinere Gene 2D - 130 lei

Gene 3D - 180 lei

Intretinere Gene 3D - 150 lei

Portofoliu Gene Speciale

Cateva aplicari de gene realizate de Essenza Beauty Salon de-a lungul timpului. Pentru cele mai recente imagini din portofoliul nostru te invitam sa ne vizitezi pagina de Facebook.

Essenza Beauty Salon

Va stam la dispozitie in zona Militari, pentru o experienta pozitiva la salonul de infrumusetare, intr-o atmosfera placuta, cu preturi avantajoase pentru servicii de cea mai buna calitate.

Sediu: B-dul Iuliu Maniu, Nr. 14, Bloc 13, Parter, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 0721 880 833

E-mail: contact@essenzabeauty.ro

Urmareste-ne pe Facebook Gaseste-ne pe harta

Ia legatura cu noi

*completare camp obligatorie.