Machiaj Profesional pentru Ocazii Speciale

Alege sa impresionezi cu un machiaj profesional realizat de specialistii Essenza Beauty Salon! Produsele profesionale ofera calitate si rezistenta machiajului, iar make-up artistul frumusete si unicitate.

Machiajul pentru ocazii este machiajul de infrumusetare, cel care iti pune in evidenta cele mai frumoase trasaturi, se face in functie de fizionomia fiecareia dintre voi. Poate fi oricat de indraznet doriti, puteti explora orice nuante de fard, glitter, poti alege gene false, etc.

Alegeti un profesionist care sa aiba grija de look-ul tau in cea mai importanta zi din viata ta. Machiajul de mireasa trebuie sa fie unul impecabil, sa arate perfect atat cu ochiul liber, dar mai ales in foto si in video. Cuvantul de baza fiind calitatea, produsele utilizate sunt de inalta calitate (HD, waterproof) si garanteaza rezistenta machiajului pana la 48 h.

Overview

Machiaj Ocazii Speciale

Imbracarea unor haine de sarbatoare nu este niciodata suficienta pentru o prezenta impecabila, mai avem nevoie de un machiaj de efect!

Make-up zi - 80 lei

Make-up seara - 150 lei

Make-up Mireasa - 170 lei

Gene false banda - 50 lei

Portofoliu Make-up

Cateva machiaje pentru situatii speciale realizate de Essenza Beauty Salon de-a lungul timpului. Pentru cele mai recente imagini din portofoliul nostru te invitam sa ne vizitezi pagina de Facebook.

Essenza Beauty Salon

Va stam la dispozitie in zona Militari, pentru o experienta pozitiva la salonul de infrumusetare, intr-o atmosfera placuta, cu preturi avantajoase pentru servicii de cea mai buna calitate.

Sediu: B-dul Iuliu Maniu, Nr. 14, Bloc 13, Parter, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 0721 880 833

E-mail: contact@essenzabeauty.ro

Urmareste-ne pe Facebook Gaseste-ne pe harta

Ia legatura cu noi

*completare camp obligatorie.