Microblading Sprancene

Este o metoda manuala, care vine din Japonia si presupune trasarea unor linii curbe, foarte subtiri, ce seamana cu firele de par natural din spranceana. Se foloseste un instrument special de tip creion care are in varf o mica lama formata din ace mici, de unica folosinta. Pigmentii folositi sunt naturali, non-toxici si hipoalergenici. Un alt aspect foarte important este ca se lucreaza doar in primul strat de piele, epidermul, astfel incat firele naturale de par si radacinile lor nu vor fi in nici un fel afectate. Prin aceasta metoda se pot reconstrui sprancenele pensate excesiv, sau pot fi corectate asimetrii, obtinandu-se sprancene frumoase, potrivite fizionomiei tale si cu un aspect natural. Fata de tatuajul sprancenelor, un alt atu pe care il are tehnica este faptul ca procedura nu este dureroasa, iar zona respectiva nu se irita atat de mult ca dupa o procedura de tatuaj clasic al sprancenelor, iar cojitele care se formeaza la cateva zile dupa, sunt foarte fine si cad repede. Iar perioada de vindecare este mult mai scurta.

Overview

Proceduri Speciale

Tratamente care te ajuta sa arati impecabil in orice moment al zilei!

Micropigmentare Sprancene - 600 lei

Microblading Sprancene - 600 lei

Retus - 300 lei

Portofoliu Microblading

Rezultatul catorva dintre procedurile de Microblading realizate la Essenza Beauty Salon de-a lungul timpului. Pentru cele mai recente imagini din portofoliul nostru te invitam sa ne vizitezi pagina de Facebook.

Video Microblading

Procedura nu este dureroasa! Afla cum se deruleaza totul vizualizand filmuletul nostru.

Microblading-ul este o metoda manuala de micropigmentare a sprancenelor care corecteaza si pune in evidenta forma acestora. Rezultatul procedurii de microblading realizat de tehnicienii Essenza Studio este unul foarte natural, care nu da senzatia ca pe zona respectiva ar exista un tatuaj.

Essenza Beauty Salon

Va stam la dispozitie in zona Militari, pentru o experienta pozitiva la salonul de infrumusetare, intr-o atmosfera placuta, cu preturi avantajoase pentru servicii de cea mai buna calitate.

Sediu: B-dul Iuliu Maniu, Nr. 14, Bloc 13, Parter, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 0721 880 833

E-mail: contact@essenzabeauty.ro

Urmareste-ne pe Facebook Gaseste-ne pe harta

Ia legatura cu noi

*completare camp obligatorie.