Manichiura Constructie cu Gel

Daca esti in cautarea unei manichiuri perfecte profesionistii Essenza Beauty Salon sunt aici pentru tine. Salon profesional specializat pe unghii cu gel. La baza muncii noastre sta ingrijirea si tratarea unghiilor dar rezultatul final, de cele mai multe ori, sunt niste unghii false fie cu un aspect perfect natural fie un aspect extravagant, gata de prezentat in club sau pe scena.

Foarte rezistente la socuri, unghiile din gel sunt similare ca structura cu cele din acrilic. Gelul este aplicat pe suprafata unghiei, in straturi fine, fiecare strat fiind supus razelor unei lampi cu ultra – violete. Unghiile din gel rezista cu succes doua saptamani, insa in momentul in care unghia incepe sa creasca, este necesara reintoarcerea la salon pentru intretinere. Un alt avantaj al unghiilor din gel comparativ cu cele din acrilic, este acela al mirosului. Acrilicul are un miros specific, nu foarte persistent, insa oarecum deranjant.

Overview

Manichiura cu Gel

Constructie Gel - 120 lei

Gel Unghia Naturala - 80 lei

Gel + Tips - 100 lei

Intretinere Gel - 70 lei

Intretinere Gel alta parte - 80 lei

Inlocuit unghie - 15 lei

Portofoliu Unghii Gel

Cateva manichiuri cu gel realizate de Essenza Beauty Salon de-a lungul timpului. Pentru cele mai recente imagini din portofoliul nostru te invitam sa ne vizitezi pagina de Facebook.

Essenza Beauty Salon

Va stam la dispozitie in zona Virtutii, din Militari, pentru o experienta pozitiva la salonul de infrumusetare, intr-o atmosfera placuta, cu preturi avantajoase pentru servicii de cea mai buna calitate.

Sediu: Strada Virtutii, Nr 13, Bloc R5B, Parter, Sector 6, Bucuresti - statia de tramvai 41 Orsova

Telefon: 0721 880 833

E-mail: contact@essenzabeauty.ro

Urmareste-ne pe Facebook Gaseste-ne pe harta

Ia legatura cu noi

*completare camp obligatorie.